دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری کارگاه کتابخوانی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
کارگاه کتابخوانی و معرفی کتاب جهت دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «مریم عباس والی» معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، پیرامون اهمیت کتاب و کتابخوانی درباره خواندن و علم آموزی و تاکید فراوان بر جایگاه مطالعه و تعلیم و تعلّم مطالبی بیان نمود.
او گفت: این نشست صمیمی با حضور دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی در روز چهارشنبه 16 اسفند 1402 برگزار شد./ف.نوروزی فرد